Ons team

Onze Toppers
Team HandyPack bestaat uit medewerkers die van grote waarde zijn, een team waar we trots op zijn. Ons team bestaat voornamelijk uit zogenaamde Doelgroepers, waaronder Wajongeren en Participanten, onze toppers! Deze Toppers kenmerken zich door grote betrokkenheid en veel enthousiasme, iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteit en dat maakt HandyPack tot een groot succes.

HandyPack biedt een reguliere werkomgeving waarbij we de werkzaamheden aanpassen aan de mogelijkheden van de medewerker. Op de werkvloer is er persoonlijke begeleiding aanwezig van een deskundige jobcoach welke samen met de werkbegeleiders ervoor zorgen dat de werkzaamheden aansluiten bij de kwaliteiten van de medewerker.

Wij bieden ook werkervaringsplekken in het kader van sociale activering, dagbesteding en re-integratie. We kijken naar de mogelijkheden van de medewerker en op welk gebied eventueel knelpunten liggen waaraan gewerkt kan worden

Maurice (Meppel) 
Warehouse manager:

“Na 5 jaar thuisgezeten te hebben zag ik een bericht dat Persister Wajongeren een mogelijkheid tot werk bood. Vanaf de oprichting van Persister was ik daar met veel plezier werkzaam en heb mijzelf ontzettend ontwikkeld. Startende als productie medewerker heb ik mijzelf opgewerkt tot magazijn beheerder. Ik heb zelfs mijn logistieke opleiding afgerond. Ik ben ontzettend trots dat ik onderdeel mocht uitmaken Persister en nu van HandyPack.” 

Nicole (Nijeveen) 
Werkbegeleider:

“Door het werk hier heb ik veel contact met andere mensen en heeft mijn dag een zinvolle invulling. Het combineren van verschillende producten is voor mij erg uitdagend.  Waar ik ontzettend dankbaar voor ben is het feit dat ik bij dit bedrijf de kans heb gekregen mijn diploma ‘Assistent Werkbegeleider’ te behalen."

Inez (Meppel) 
Jobcoach:

“Voor mij is HandyPack een waardevolle werkomgeving waar alle collega’s, met de mogelijkheden die zij hebben, een super prestatie neerzetten. Ik vind het belangrijk dingen te doen waar ik blij van word, energie van krijg en daarbij ook nog iets voor een ander kan betekenen. Mooi om te zien wanneer we samen de schouders eronder zetten om een grote order op de afgesproken tijd klaar te krijgen er grote betrokkenheid en inzet is bij alle collega’s, echt uniek!"