Ons team

Onze Toppers
Team HandyPack bestaat uit medewerkers die van grote waarde zijn, een team waar we trots op zijn. Ons team bestaat voornamelijk uit zogenaamde Doelgroepers, waaronder Wajongeren en Participanten, onze toppers! Deze Toppers kenmerken zich door grote betrokkenheid en veel enthousiasme, iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteit en dat maakt HandyPack tot een groot succes.

HandyPack biedt een reguliere werkomgeving waarbij we de werkzaamheden aanpassen aan de mogelijkheden van de medewerker. Op de werkvloer is er persoonlijke begeleiding aanwezig van een deskundige jobcoach welke samen met de werkbegeleiders ervoor zorgen dat de werkzaamheden aansluiten bij de kwaliteiten van de medewerker.

Wij bieden ook werkervaringsplekken in het kader van sociale activering, dagbesteding en re-integratie. We kijken naar de mogelijkheden van de medewerker en op welk gebied eventueel knelpunten liggen waaraan gewerkt kan wordenAstrit (Meppel)
Eigenaar:
“Pas vanaf de start van Persister kwam ik er achter dat het zorgvuldig samengestelde team meer kansen en mogelijkheden bood dan in eerste instantie gedacht. Met HandyPack is de doorstart van Persister gemaakt. Een mooie ontwikkeling waarbij we méér kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. En deze “Meer” zien we terug in ons nog steeds groeiende en diverse klantenbestand. Afspraken worden nagekomen en kwaliteit staat nooit ter discussie."

Maurice (Meppel) 
Warehouse manager:

“Na 5 jaar thuisgezeten te hebben zag ik een bericht dat Persister Wajongeren een mogelijkheid tot werk bood. Vanaf de oprichting van Persister was ik daar met veel plezier werkzaam en heb mijzelf ontzettend ontwikkeld. Startende als productie medewerker heb ik mijzelf opgewerkt tot magazijn beheerder. Ik heb zelfs mijn logistieke opleiding afgerond. Ik ben ontzettend trots dat ik onderdeel mocht uitmaken Persister en nu van HandyPack.” 

Nicole (Nijeveen) 
Werkbegeleider:

“Door het werk hier heb ik veel contact met andere mensen en heeft mijn dag een zinvolle invulling. Het combineren van verschillende producten is voor mij erg uitdagend.  Waar ik ontzettend dankbaar voor ben is het feit dat ik bij dit bedrijf de kans heb gekregen mijn diploma ‘Assistent Werkbegeleider’ te behalen."

Inez (Meppel) 
Jobcoach:

“Voor mij is HandyPack een waardevolle werkomgeving waar alle collega’s, met de mogelijkheden die zij hebben, een super prestatie neerzetten. Ik vind het belangrijk dingen te doen waar ik blij van word, energie van krijg en daarbij ook nog iets voor een ander kan betekenen. Mooi om te zien wanneer we samen de schouders eronder zetten om een grote order op de afgesproken tijd klaar te krijgen er grote betrokkenheid en inzet is bij alle collega’s, echt uniek!"

Jenny (de Wijk) 
Werkbegeleider:

“Ik ben hier komen werken omdat het een bedrijf met vele mogelijkheden voor mij is. De mensen zijn begripvol en laten mij in mijn eigen waarde. Ik vind het uitdagend om collega’s hun positieve kanten in te laten zien. Met mijn realistische blik op dingen ben ik een voorbeeldfunctie voor mijn collega’s. Samen kijken naar ieder zijn eigen mogelijkheden. Hier heb ik de kans om mijzelf verder te ontwikkelen.”