HandyPack en maatschappelijke partners

We werken nauw samen met gemeentes en het UWV. In deze samenwerking staat voorop dat dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer hun stappen zetten op de werkvloer met daarbij perspectief op een reguliere baan binnen HandyPack.

HandyPack biedt ook activeringstrajecten, waarbij medewerkers de kans krijgen om (weer) werk-fit te worden, hun mogelijkheden en grenzen te leren kennen en nieuwe vaardigheden eigen te maken. Met als insteek: Doorstromen richting een passende en duurzame baan op de reguliere arbeidsmarkt. 

Referenties:
Stephan Dekker, Gemeente Steenwijkerland:
Jobcoach / Consulent werk IGSD/Noordwestgroep 
Als consulent werk vanuit de gemeente (eerste Meppel en nu Steenwijkerland/Westerveld) en als jobcoach ken ik Persister/HandyPack ondertussen al een paar jaar. Ik heb er kandidaten aangeleverd en ook nog op de werkvloer begeleid voordat de interne jobcoaches zijn ingezet die er nu werkzaam zijn. Ik heb vanaf het begin goed met Persister/HandyPack samengewerkt, de gesprekken voer de voortgang van de kandidaten en de samenwerking waren altijd open. Soms confronterend, maar altijd uitgaande van het doel: een positieve samenwerking voor beide partijen. Persister/HandyPack zie ik als een bedrijf waar iedereen de kans krijgt zijn mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen, binnen of buiten het bedrijf. Zoals Astrit zelf altijd over de medewerkers zegt: “hier werken alleen maar toppers”; maar dat zijn Astrit en haar directe collega jobcoaches/werkbegeleiders op de werkvloer ook!

Sabine Vegelien, Wajongtalenten:
Jobcoach
Wanneer ik aan Persister/HandyPack denk, denk ik aan een gedreven organisatie waar onze talenten/kandidaten/toppers ingezet worden in hun kracht en waar er alle ruimte is om te zijn wie je bent. Korte lijnen qua communicatie en Persister/HandyPack denkt in mogelijkheden. Ik mag meewerken met mijn toppers als jobcoach en dat is een feestje! Samen zorgen ze dat de klus geklaard wordt en dat werkt erg prettig! Fijne manier van samenwerken.Martin Plantinga, Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen:
Werkcoach
De samenwerking tussen Persister/HandyPack en de gemeenten De Wolden en Hoogeveen verloopt soepel.
Er is aandacht voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt; ze krijgen 
de kans zich te ontwikkelen. Hierbij gaat het altijd om maatwerk.