HandyPack en opdrachtgevers

We bieden al onze opdrachtgevers diensten van hoge kwaliteit, klantgerichtheid staat bij ons centraal, dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid en duurzame samenwerking. Door deze samenwerking geven onze opdrachtgevers tegelijkertijd mede invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 

Referenties:Sebastiaan Jurkiewicz, De Remark Groep:
Voorraadbeheerder/Planner/Customer Service

In onze partners zoeken wij bedrijven die er alles aan doen om goederen te leveren tegen zo laagst mogelijke prijs en naar tevredenheid van de klant. Die staan voor kwaliteit en flexibiliteit en die het verschil maken door te realiseren wat anderen niet mogelijk houden. In Persister/HandyPack hebben wij zo’n partner gevonden!
Hans van der Ouw, Staat & Co BusinessGifts BV:
Directeur
Als we geconfronteerd worden met werkzaamheden ten behoeve van onze relatiegeschenken of reclame-artikelen, zoals verpakken, selecteren of andere handlingsklussen, doen we altijd graag een beroep op Persister/HandyPack. Niet alleen weten we dat deze werkzaamheden dan snel en goed worden uitgevoerd, ook vinden we het een prettige gedachte dat wij op die manier een bijdrage leveren aan een inclusieve samenleving.


Heleen Eijking, SOS Kinderdorpen:
Relatiebeheerder Particulieren

SOS Kinderdorpen werkt al enige jaren samen met Persister/HandyPack. Door de korte lijnen verloopt de communicatie prima. Er wordt secuur gewerkt en de deadlines worden altijd gehaald. SOS Kinderdorpen vindt het concept van HandyPack heel mooi en belangrijk”.